Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitusehtojen soveltaminen

Näitä ehtoja sovelletaan asiakkaan ja Mediatuuli (myöhemmin myyjä) välisessä kaupankäynnissä, joka tapahtuu nettikaupassa tai muuna toimitusmyyntinä. Toimitusehdot ovat nähtävissä Internetissä.

Hinnat

Hinnat ilmoitetaan sisältäen lainmukaisen tuoteelle määritellyn arvonlisäveron. Hinnat ovat aina verollisia. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ja niitä voidaan tarkistaa päivittäin.

Tilaus

Tilaus tulee sitovaksi kun myyjä on vastaanottanut  ja vahvistanut tilauksen ja asiakas on suorittanut tilauksen maksun myyjälle tai myyjä on toimittanut tilatut tuotteet asiakkaalle. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi.

Tilauksen maksaminen

Tilauksen tekemisen jälkeen myyjä varmistaa, että tilaus on toimitettavissa. Kun tilattujen tuotteiden saatavuus on varmistettu muuttaa myyjä tilauksen tilaksi "Odottaa maksua", josta tulee tieto ostajalle myös sähköpostitse.  Tämän jälkeen myyjä toimittaa tilaajalle myös laskun, jonka summa voidaan suorittaa myyjälle etukäteismaksuna myyjän pankkitilille tai käteisellä noudettaessa tuotteet myymälästä. Yritysasiakkaille voi olla käytössä myös laskutus. Maksu katsotaan suoritetuksi kun se on saapunut myyjän pankkitilille. 

Mikäli toimitus tai lasku on joltain osin virheellinen laskutustapauksissa, on lasku maksettava kuitenkin virheettömältä osaltaan viimeistään eräpäivänä. Mikäli laskun maksu viivästyy eräpäivästä on myyjällä oikeus periä 10% suuruista viivästyskorkoa.

Tilaus maksetaan myyjän tilille:

IBAN: FI3755330020046624 
BIC: OKOYFIHH

Maksussa ei käytetä viitenumeroa vaan tilausnumero merkitään maksun viestiksi.

Tilauksen tilat

Odottaa maksua. (Tilaus on valmis ja odottaa tilisiirron näkymistä tilillä.)
Tilaus lähetetty. (Maksu on vastaanotettu, ja tilaus toimitettu postiin.)

Toimitusaika

Myyjä sitoutuu toimittamaan tuotteet viivyttelemättä kun tilaus on tullut sitovaksi ja/tai varastosta puuttuneet tuotteet on saatu varastoon ja tilauksen maksu on tullut myyjän tilille. Pääsääntöisesti lähetys tapahtuu 1-3 arkipäivän sisällä siitä kun tilaus on maksettu myyjän tilille. 

Viivästyminen

Ostajan ja myyjän on välittömästi ilmoitettava toisille osapuolelle, mikäli tilauksen toimitusta tai maksua uhkaa viivästyminen.

Toimitustapa

Tuotteet toimitetaan Postitse tai Matkahuollolla, ellei asiakkaan kanssa ole muuta sovittu. Mikäli asiakas on valinnut toimitustavaksi "Nouto" ovat tuotteet noudettavissa myyjän toimipaikasta kun myyjä on ilmoittanut tuotteiden olevan valmiina odottamassa noutoa.

Toimituskulut

Toimituksen hinta perustuu tuotteiden painoon ja nettikauppasovellus laskee sen automaattisesti. Toimitusmaksun suuruus on asiakkaan tiedossa ennen tilauksen lähettämistä.

Tavaran tarkastaminen ja palautukset

Asiakkaan on välittömästi toimituksen tapahduttua tutustuttava tuotteeseen ja tarkistettava mahdolliset virheet ja puutteellisuudet sekä ilmoitettava havaituista virheistä ja puutteista myyjälle. Myyjän vastuu tuotteen virheestä rajoittuu ensisijaisesti sen vastuulla olevan virheen korjaamiseen tai virheettömän tavaran toimittamiseen. Myyjä ei vastaa asiakkaan tai myyjästä riippumattomien kolmansien osapuolien aiheuttamista virheistä.

Kuluttajakaupassa noudatamme  kuluttajasuojalain mukaista 14 vrk palautusoikeutta. Palautuksesta on aina sovittava myyjän kanssa. 

Erikoistilauksesta valmistettuja  tai muuten asiakkaalle mittatilauksesta tehtyjä tuotteita myyjällä ei ole velvollisuutaa ottaa palautuksena vastaan, ellei tuote ole virheellinen. 

Tavara on palautettava 14 päivän kuluessa vastaanottopäivästä, ellei muuta sovita. Palautuksen mukana pitää aina olla ostoksen yhteydessä saamanne toimitus-/laskukopio ja asiakas vastaa palautuksesta aiheutuneista kustannuksista, ellei palautukseen johtava virhe ole tapahtunut myyjän toimesta.

Kustannukset, vahingonkorvaus ja välilliset vahingot

Myyjän vastuuseen ja vahingonkorvausvelvollisuuteen sovelletaan kuluttaja-asiakkaan tekemissä tilauksissa kuluttajansuojalain säännöksiä myyjän vastuusta. Myyjän vastuu on enintään Suomen pakottavan lainsäädännön mukainen. Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan tuotteista tai toimituksen viivästymisestä mahdollisesti aiheutuneita välillisiä vahinkoja tai kustannuksia.

Riitatapaukset

Myyjän ja asiakkaan välistä sopimusta koskeviin mahdollisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on lisäksi oikeus saattaa riita kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Ylivoimainen este eli force majeure

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Sopimusehtojen muuttaminen

Myyjällä on oikeus muuttaa näitä ehtoja, ilmoittamalla asiasta asiakkaalle kirjeitse, puhelimitse, sähköpostilla tai ilmoittamalla asiasta yrityksen tai nettikaupan sivustolla.

Myyjän tiedot

Mediatuuli
Y-tunnus: 1702481-8

Alkkulanraitti 57
95600 Ylitornio

Puhelin: +358 40 589 5799
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Mediatuuli

Osoite

Alkkulanraitti 57
95600 Ylitornio

Puhelin

+358 40 589 5799

Sähköposti

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Avoinna

Maanantaisin

klo 9.00 - 15.00

Tiistai - Perjantai

klo 9.00 - 17.00

Lauantaisin

klo 10.00 - 14.00

Veikkauspiste

Meillä voit pelata Veikkauksen pelit ja ostaa Veikkauksen arvat.